Meld deg på Mimi's World

og nyte

luksusundertøy og vakre badetøy oppdateringer via e-post

Lukke

* Ved å registrere deg, godtar du å motta e-post fra oss
og med vår Personvernregler>

Tilbake til Mimi's blogg

Bloggovertak av Amber Anderson

August 18, 2017

Mimi Holliday | Luksusundertøy | Amber Anderson | Designerundertøy | Damaris

Tre år etter Ambers ikoniske Damaris-kampanje, ser vi tilbake til en av våre favoritt noensinne og møter supermodellen om karriere, kroppsforståelse og favorittbitene fra de nye Mimi-kolleksjonene.

Mimi Holliday | Amber Anderson | Luksusundertøy | Damaris | Designerundertøy
Da jeg skutt kampanjen min for Damaris noen år tilbake, var rommet fullt av kvinner, spesielt fotografen Jane McLeish-Kelsey. På grunnlag av at skytingen var for undertøy, følte jeg meg mer bemyndiget enn objektivert. Arbeider i nærvær av et kvinnelig øye tillatt for et bestemt nivå av intimitet. Jeg har hatt gleden av å jobbe med noen virkelig fantastiske mannfotografer, og jeg håper å fortsette å gjøre det, men jeg vurderte denne kreative beslutningen å være uvurderlig når merkets intensjon er at kvinner skal føle seg sexy og selvsikker.

Jeg tror at det er utrolig selvtillit, og det er nesten en del av selvomsorgen. Faktisk, jeg nyter den hemmelighetsfulle følelsen av velvære jeg får på seg sexy undertøy under noen baggy jeans og en t-skjorte! Modeller må være motstandsdyktig. Jeg begynte å modellere på 15 og fant utgangspunktet karrierejusteringen både overveldende og foruroligende. Det var utfordrende nok å forstå kroppen min som en ung kvinne, enn si også å inngå en bransje som kan pleie å fokusere på perfeksjon. Det kan være vanskelig for din holdning til kroppsbilde ikke å bli en sak for transaksjon. Jeg følte meg som om folk ville fortelle deg at alt du trenger å være er deg selv mens du samtidig kategoriserer deg basert på hvem de tror du er, så selvbevissthet og å ha andre interesser er nøkkelen.

Mimi Holliday | Amber Anderson | Damaris | Luksusundertøy | Designerundertøy


Karrierefokuset mitt har endret seg noe de siste årene, og mens jeg fortsatt må opprettholde visse målinger som en modell, ser jeg nå mer på en helse- og selvsikkerhetsmessig måte. Som skuespiller må du utholde lange strekker av ofte ganske fysisk arbeid eller lære nye ferdigheter som dans eller kamp. Det drenerer og det gir deg en forfriskende respekt for hva kroppen din kan gjøre.

Mimi Holliday | Damaris | Luksusundertøy | Amber Anderson | Super
Jeg begynte å trene nå fordi jeg vil, og det ga meg stolthet om å ha et mer emosjonelt forhold til kroppen min i motsetning til å se det som en ren vare. Jeg er glad for å velge mine toppvalg for Mimi og Damaris, et merke som trygt klarer å hjelpe kvinner med å føle seg godt i kroppen.

Det beste rådet jeg noensinne har fått? I et forhold, vær aldri redd for livet uten noen, for da vil du alltid være deg selv.

Amber's Top Picks.

Mimi Holliday | Luksusundertøy | Designerundertøy | Damaris | Amber Anderson


1. Kiss Chase - Triangle Bra, Suspenders og Petal Knickers.

Jeg har prøvd å få meg til å ha på seg mer fargerike undertøy nylig. Dette settet er pent, og jeg elsker den sexy kanten av peep hullet på baksiden av truser. Suspender beltet er et flott tillegg til dette settet også om kvelden!

2. Queenie - Triangle Bra og Knicker

Som du kanskje kan fortelle, er jeg en stor fan av trekanten bh! Mimi klarer å gjøre dem bærbare for de av oss med en større kopp størrelse også, noe som er sjelden.

(Tilgjengelig i midten av august)

3. Conkers Triangle Bra & Thong

Vi alle elsker et knapt sexy sett som også ser super behagelig ut, og dette er ren ild.

(Tilgjengelig i september)

Mimi Holliday | Damaris | Amber Anderson | Luksusundertøy | Designerundertøy

Mimi Holliday | Luksusundertøy | Damaris | Amber Anderson | Super

Mimi Holliday | Damaris | Amber Anderson | Instagram | Luksus undertøy
Amber får en sminke fra Damaris datter Kitty.

Følg Amber på Instagram @amberandergram

Og følg Mimis eventyr på @mimiholliday

Mimi Holliday | Amber Anderson | Luksusundertøy | Sitat | Damaris

Mimi Holliday | Damaris | Luksusundertøy | Amber Anderson | Designerundertøy

<Tilbake til Mimi's Lingerie Blog

Liker vår historie?

Bli med i chatten, vi vil gjerne høre dine tanker.

* Begrenset til én kode per kunde

13 Kommentarer

 • Harriet

  Fantastisk modell for alle jenter der ute - sterk og nydelig i hva er en tøff industri. Damaris er den beste designerundertøyet her langt, så vakre design. Ville ikke drømme om å handle noe annet sted!

 • Ross

  Elsket dette innlegget .... Amber er nydelig ... Jeg har nettopp begynt å følge henne på instagram og hun rocker på piano ... ..Diana (fra et tidligere innlegg) ... du ville elske det! Takk, Mimi Holliday, hold dem til å komme.

 • Sophie

  Elske dette - så flott å se en modell med fokus på helse og selvtillit og hvem har holdt seg til seg selv i en så vanskelig industri. Helt fantastisk skyting, dameundertøyet ser utrolig ut. X

 • Diana

  Jeg liker ikke denne historien og denne modellen.
  Jeg ønsker henne å følge hennes råd og alltid være uten noen i henne i et forhold.

 • Alice

  Jente forelsket gått vill! Min favoritt undertøy merkevare med min favoritt modell!

 • Jasmine

  Så vakker og inspirerende!
  Amber og samlingen er fantastisk!

 • Anna

  Bare elsk henne! Stor historie Amber og Damaris. x

 • Bella Mathews

  En slik fantastisk skyting!
  Amber ser utrolig ut, som gjør undertøyet hun har på seg !! Du bør definitivt få henne til å modellere dine ting igjen.

 • Sam

  Utrolig skyte.
  Du fikk meg til å bli forelsket i Mimi Holiday.
  Lykke til !

 • Josephine

  "Jeg tror at det har flotte undertøy, og det er utrolig selvtillit og nesten en del av selvhjelp"

  Jeg kunne ikke enig mer Amber ... iført noe spesielt som ikke alle ser gir deg en vår i ditt skritt! Selvhjelp er en fin måte å beskrive den på.

Varen er lagt i handlekurven

Fortsette å handle Se Kurven din