Meld deg på Mimi's World

og nyte

luksusundertøy og vakre badetøy oppdateringer via e-post

Lukke

* Ved å registrere deg, godtar du å motta e-post fra oss
og med vår Personvernregler>

Tilbake til Mimi's blogg

Gemma Gregory tar over Mimi's blogg

Jan 25, 2018

Gemma Gregory - Luksus Designerundertøy

I 2016 møtte Mimi-teamet den nydelige og flamboyante Gemma Gregory, en skuespillerinne kjent for sitt arbeid på BBCs store forventninger og tidlige episoder av Made in Chelsea TV-serien, blant mange andre. Gemma ble ansiktet på Mimi Holliday-kampanjen for SS16 sesongen, og 18 måneder senere tar hun over Mimi's blogg. Vi valgte Gemma som hun er så levende, morsom karakter og hyggelig person å være rundt.

Gemma Gregory - Luksus Designerundertøy

Jeg har alltid elsket Mimi Holliday dameundertøy, og ble overrasket over at min kjære venn, Rudy Farr-Leander, var e-handel og markedsdirektør hos Mimi. Jeg elsker at Mimi Holliday ikke handler om sex, sex og mer sex! ... det er flott at man har en morsom tid i soverommet, men jeg mener .. egentlig ?! Alt tak for å gå med det ?! Kleint! Jeg elsker den levende karakteren og oppmerksomheten på detaljer, som hoppet på meg mens du gikk gjennom Mimis stykker. Jeg finner den autentiske, elegante, men alle de samme frekke og morsomme, fortsetter å uttrykke seg gjennom undertøy helt neglisjert av den talentfulle Damaris Evans, som jeg fikk vite og elske, gjennom en intro av Rudy.

Gemma Gregory - Luksus Designerundertøy

Vi bestemte oss for å samarbeide for våren 2017-kampanjen. Jeg var veldig spent på å få settet av, så å si ☺ og kle min dame kurver i både Damaris og Mimi Holidays ikoniske og vakkert designet stykker. Jeg elsker at Mimi-ferien har en helt annen vinkel til noe annet merke. Det er morsomt, sassy, ​​men likevel med all den viktige stilige kontakten som er brukt. Mimi Holliday har en slik følelse som en god faktor for det .. siden jeg prøvde på mitt første sett, ser jeg ikke seriøst tilbake.

Jeg vokste opp i London med tiden også brukt i Wiltshire med min mor, far og fire søsken. Den eldste er 10 foran ... Min far er en anerkjent skuespiller for RSC og min mor, en anerkjent fin kunstner ... så en ganske boho husholdning!

Gemma Gregory - Luksus Designerundertøy

Jeg fulgte min fars fotspor og ble en skuespillerinne fra en ung alder. Min debut tok på seg rollen som Young Estella i store forventninger av Charles Dickens, BBCs tilpasning, med hovedrollen langs Charlotte Rampling som spilte Miss Havisham.

Gemma Gregory - Luksus Designerundertøy

Jeg fortsatte med å ha en liten gutt som heter Benji. Han er hele min verden ... han er en massiv fan av de nydelige barna-boksene av Mimi Holliday også!

Gemma Gregory - Luksus Designerundertøy

Jeg har alltid elsket mote og skriving sammen med karrieren i skuespillermodellering, og sparker av min første Mimi Holliday-dameundertøy vlog (se nedenfor) med et besøk til Mimi's debutbutikk og ser på de eksklusive godbitene i butikken kun tilgjengelig hos Mimi Holliday Primrose Hill og mimiholliday.com.

... Jeg elsker også disse nye settene nå tilgjengelig!

Gemma Gregory - Mimi Holliday Luksusundertøy

Jeg vil være blogging og vlogging. Jeg tror vlogging er super viktig. Jeg vil at du skal ha en ekte følelse av inspirasjon og moro bak det hele. Jeg skal poste om hvilke brikker som er en må-ha og hvordan forskjellige sett gjør meg til å føle seg super spesiell. Jeg vil også ta deg bak scenene på kontoret og skyte med intervjuer på spennende folk og mye mer. Så følg med!

Kjærlighet Gemma x

<Tilbake til Mimi's Lingerie Blog

Liker vår historie?

Bli med i chatten, vi vil gjerne høre dine tanker.

* Begrenset til én kode per kunde

16 Kommentarer

 • Theodora

  nUxzBzuIdXARtuR nUxzBzuIdXARtuR

  Billig hosting for bare 10-dollar i året og VPS for bare $ 6 / Mo.

  url16.com/fbwueyblw

  O8u7oBtHQcZyHjEXXUMXu8oBtHQcZyHjE

 • Jane

  Helt fantastisk!

 • Esther

  Så kult?! Når er Gemma en annen vlog?
  Jeg liker virkelig valentinsområdet :) det er veldig pent. Ser frem til å se flere morsomme videoer

 • Chloe

  Dette er veldig kult. Vil det være som et tv-program? Jeg elsker undertøyet. Kommer vi til å se Gemma rocking den?
  Godt gjort Mimi og team. :) :) :)

 • ROSIE

  Dette ser flott ut! Kan ikke vente med å se mer! Gemma og undertøy er begge fantastisk!

 • Gelé

  Den nye butikken ser så kul ut! Jeg elsker denne sesongen av undertøy. Gemma er også bra.
  Det er et kult nytt konsept! Xxx

 • Katie

  Kjærlighet Gemma! Så nydelig og så mye moro, akkurat som Mimi! Kan ikke vente med å se flere vlogs og bak kulissene x

 • Sophie

  Elsker å se deg rundt den nye butikken med dere! Det ser vakkert godt ut! X

 • Sarah

  Jeg elsker dette! En slik kul idé. Hun er flott. Jeg husker henne i gypsy jenta da hun var yngre. Venter på mer?

 • Estella

  Oh, det betyr så Lydia og Francesca ... .. jeg tror faktisk hun er vakker og wow, jeg skulle ønske jeg var like vellykket som henne ...!
  Uansett, tilbake til dameundertøy, tror jeg alt ser vakkert ut! Takk for en fin skrive opp Mimi, og jeg kan ikke vente å se mer av Gemma! E xoxo

Varen er lagt i handlekurven

Fortsette å handle Se Kurven din