Meld deg på Mimi's World

og nyte

luksusundertøy og vakre badetøy oppdateringer via e-post

Lukke

* Ved å registrere deg, godtar du å motta e-post fra oss
og med vår Personvernregler>

Tilbake til Mimi's blogg

Undertøy av måneden - juli

Juli 12, 2017

Hver måned deler et annet medlem av teamet her hos Mimi HQ med deg deres favoritt sett fra våre samlinger.

Thea, vår PR & Marketing Manager, velger henne Undertøy av måneden for juni.

"Dette er ærlig min ideelle sett - en super skjegg og uformell, men likevel elegant Triangle Bra som du kan bære med alt og alt, er min go-to staple og denne merker alle boksene. Jeg graver alltid mot svart eller marin dameundertøy, litt kjedelig, vet jeg - spesielt når jeg jobber for et dameundertøy som er kjent for sine utrolige fargepaletter, men jeg jobber med det! Men dette settet er bare fantastisk, og helt beviser hvorfor svart undertøy er best;) Jeg har aldri hatt høyt waisted knickers til jeg begynte å jobbe for Mimi, men nå finner jeg det vanskelig å bære noe annet. De er bare. SÅ KOM DET! Og super smigrende. Dette settet er en del av vårt helt nye grunnleggende utvalg som starter fra £ 19, så det er perfekt for å oppdatere din daglige dameundertøy. "

Mimi Holliday | Luksusundertøy | Papillon Pop | Designerundertøy | Bralette

Du kan kjøpe Papillon Pop Triangle Bra, £ 29, franske baguetter., og de matchende knickers, £ 22, franske baguetter..

<Tilbake til Mimi's Lingerie Blog

Liker vår historie?

Bli med i chatten, vi vil gjerne høre dine tanker.

* Begrenset til én kode per kunde

2 Kommentarer

  • Lauren

    Jeg bruker vanligvis ikke trekant bras, men denne er så fin form og passform - jeg forstår ikke hvordan det fungerer, men det gjør det! Super smigrende takk Mimi xx

  • Emma T

    Bestilte dette settet forrige uke, og jeg elsker det! Det er så behagelig jeg vil aldri ha noe annet?

Varen er lagt i handlekurven

Fortsette å handle Se Kurven din