Meld deg på Mimi's World

og nyte

luksusundertøy og vakre badetøy oppdateringer via e-post

Lukke

* Ved å registrere deg, godtar du å motta e-post fra oss
og med vår Personvernregler>

Tilbake til Mimi's blogg

Mimi Madness To Kiki Calm

Jan 13, 2019

For to år siden var et spesielt vendepunkt for Mimi-laget. Vi oppdaget Kiki, en magisk privat meditativ yoga mester.

Mimi Holliday HQ ligger i hjertet av Primrose Hill, teamet er gjemt bort på baksiden av debutbutikken vår. Jeg møtte Kiki personlig som våre døtre var på barnehagen sammen. Jeg hørte at hun hadde sitt eget private yoga-studio, med navnet "Primrose Hill Yoga". Hennes klasser var for opptil fem personer.

Yoga er noe jeg har prøvd om tjue ganger over 20 år, og jeg føler meg forferdelig å si at jeg bare ikke likte det. Jeg fortsatte å prøve å gå tilbake, men det klarte aldri å klikke med meg. Squashed klasser i smarte studioer, med bunker bokstavelig talt tilbake til baksiden, og tilbake til ansikt, kunne ha strukket min leddbånd og trukket av litt stress, men det var faktisk utmattende følelsesmessig, heller enn meditativ og avslappende.

Men det jeg visste om Kiki på dette tidspunktet, var hennes utrolig rolige, magiske og tilnærming tilstedeværelse, en frekk sans for humor og strålende smil. Dette lot meg føle at jeg vil prøve en klasse, med teamet mitt fra Mimi. Kanskje noe av denne magien ville pusse opp på oss.

Vi valgte onsdager ved middagstid. Mimi-kontoret er oppsiktsvekkende opptatt, 12-kvinner og en mann som driver sine ærend og styrer sine frister, betydde alltid at Kiki ventet på oss - en forferdelig egenskap, men jeg må beklager nå. Hver uke kommer vi til å briste med pent opp energi og ville bare sladre i omtrent 20 minutter ... til Kiki ville si, "Ok. Damer, legg deg ned ". Og så begynte vi.

Under de første få pustene ville Kiki lede oss inn i en clamed state, nesten umiddelbart. Vi kunne nå puste, sakte ... vi hørte oss å puste.

Denne opplæringen førte til alle våre styrker og svakheter med en kraftig melding gjennom hvilken vi kunne være noe nivå, og å omfavne det og nyte det. Energisk eller meditasjon, alle eller begge deler. Hennes klasse har ikke en fast rutine, heldigvis, da dette ikke ville ha virket for meg. Jeg liker å bli holdt gjett, å bli holdt på tærne, bokstavelig talt. Jeg liker og trives på variasjon i sport, og elsker å bli presset mentalt og følelsesmessig.

Teamet på Mimi har elsket våre spesielle klasser med Kiki, og jeg vet at det virket, ikke bare for kroppsbevegelsene, da dette er fysisk, men jeg har nylig hatt to MR-er i rekkefølge og utrolig, jeg mediterte meg gjennom 45-minuttene. Det er en fantastisk gave å lære noen selvkontroll, uten at de innser at det blir lært til dem.

INTERVJUET

Hva er ditt p *** stjerne navn? (Navnet på ditt første kjæledyr og mors mors pikenavn.)
Moo Rosenius

Hvilken ferdighet har du som ikke mange vet om?
Jeg er veldig god på overfylte bad.

Hva er ditt favorittord?
Lykke

Hvis du ikke hadde trent som en dr, hvilken karriere ville du ha valgt?
Jeg ville ha jobbet på Greenpeace

Fullfør denne setningen: Jeg skulle ønske jeg hadde ...
Mange flere babyer.

Hvis du kunne tilbringe en time med noen fortid eller nåtid, hvem ville det være?
Min mamma, hun døde 5 år siden, og jeg tenker fortsatt på henne hver dag.

Hva drømte du sist om?
Kom tilbake til dette ....

Thong eller knicker, eller ingen?
Thong under yoga og resten av tiden, alt går!

Mest innflytelsesrike øyeblikk i din karriere så langt?
Mens jeg var ung doktor, var jeg heldig å møte og jobbe med professor Andrew Shennan, en pioner i å støtte kvinner som går tidlig i arbeid. Han var utrolig ydmyk og utrolig empatisk.

Hva er luksus?
Å ha tid til å sitte rundt bordet med hele familien min, ler og blir sammen. Livet kan være så opptatt, men det er disse øyeblikkene som er en luksus.

Hva er det beste råd du har fått?
Jeg dro til et katolsk kloster, og søster Goddard rådet oss til ikke å skrive ned noe ubehagelig om noen.

Hvor er ditt favorittsted?
Sverige.

Hva er din skyldige glede?
Jeg føler meg ikke veldig skyldig i noe jeg gjør.

Hva er den skummeste tingen du noensinne har gjort og blitt borte med?
Jeg er ikke veldig stygg.

En bok må du klare før du dør?
Krig og fred - Tolstoy.

Siste kommentarer ....?
Jeg elsker Damaris og hennes familie.

Takk Kiki, fra alle oss på Mimi.
Kontakt:
Dr Kiki Morris, privatundervisning, Primrose Hill London, NW1

www.primrosehillyoga.com

<Tilbake til Mimi's Lingerie Blog

Liker vår historie?

Bli med i chatten, vi vil gjerne høre dine tanker.

* Begrenset til én kode per kunde

3 Kommentarer

 • Vera

  Hei Mimi,

  virkelig super Artikel hier .. Werd is auch mal machen :)

  Gerne mehr .. und super Webseite!

  Med vennlig hilsen,
  Vera

 • Allasha Robinson

  Team MiMi, jeg liker det jeg ser. Takk for at nettstedet ditt er tilgjengelig. Forresten ville jeg være interessert i å redigere artiklene dine og nettstedet for å hjelpe ting å se og kjøre enda jevnere. Mine priser er konkurransedyktige, og jeg er god på hva Gud tillater meg å gjøre: Redigering. Nå ut til meg når du er klar. Jeg hjelper folk og organisasjoner til å skinne. Fred alltid!

  Alaysha

 • Sandra P

  Jeg er helt enig, jeg finner som en yoga nybegynner at store gruppeklasser er veldig distraherende, og jeg vil gjerne lære å meditere.

Varen er lagt i handlekurven

Fortsette å handle Se Kurven din